Jobsiya Menu

Chinese Chef

Location: Pune, Maharashtra

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Viman Nagar

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
We Need Chinese Cook. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about Chinese Chef Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Special Chaha Katta will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Special Chaha Katta expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Special Chaha Katta does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Special Chaha Katta expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Viman Nagar, Pune, Maharashtra 411014.

8. What are the timings of this job?
Ans. Special Chaha Katta expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now