Jobsiya Menu

Chimney Technician

Location: New Delhi, Delhi

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

Chimney Engineers And Microwave Install And Maintain Chimney And Flue Systems In Accordance With Current Building Legislation And Regulations. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Chimney Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. M.S Kitchen Service will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. M.S Kitchen Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. M.S Kitchen Service does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. M.S Kitchen Service expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No 6+4, Street Number 8 near Ration Card Office A Block, Kaushik Enclave, Burari, Delhi, 110084.

8. What are the timings of this job?
Ans. M.S Kitchen Service expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now