Jobsiya Menu

Chief Cook

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

How much salary can I expect for this role?
Ans. Vine Cafe will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vine Cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vine Cafe expects the candidate to have the following skills: Chinese, North indian.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Vine Cafe expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Lower Ground Floor, Sky Terrace, Shipra Path, Sector 5, Mansarovar, Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vine Cafe expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now