Jobsiya Menu

Chief Cook

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

Apply
Chief Cook
E
Egg center
Jaipur, Rajasthan
Apply
20 hours ago
₹8T–₹10T a month
Full–time
Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. Egg Dish

More info about this Chief Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Egg center will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Egg center expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Egg center does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Malviya Nagar, Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Egg center expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now