Indian Cook. 2. Chinese Cook. 3. Directing And Preparing Food, 4. Maintaining Cleanliness, 5. Ensuring Quality Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Head Chef, North Indian | Skills Needed : Non Veg, Veg, Chinese
More info about this Chief Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Epic Cafe will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Epic Cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Epic Cafe expects the candidate to have the following skills: Chinese, Head chef, Non veg, North indian, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Epic Cafe expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dr. K. M. Vasudevan Pillai campus, Sector 16, New Panvel-410206..
8. What are the timings of this job?
Ans. Epic Cafe expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more