Part Time Evening Shift Cook For Hotel From 5Pm To 11Pm. In Akurdi Location. Fast Food, North Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Non Veg
More info about this Chief Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fast food shop will provide a salary in the range of 6000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fast food shop expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fast food shop expects the candidate to have the following skills: Fast food, Non veg, North indian, Restaurant experience.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Akurdi, backside of railway station.
8. What are the timings of this job?
Ans. Fast food shop expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more