Jobsiya Menu

Chef|Cook

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Vaishali Nagar

Working Hours :
11:00 am To 11:00 pm | Monday to Saturday

Additional Info
Food Preparation And Cooking Veg ,Non-Veg Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | North Indian | Skills Needed : Non Veg, Chinese, Continental

More info about Chef/Cook Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hotel Milan will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hotel Milan expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hotel Milan expects the candidate to have the following skills: Chinese, Continental, Non veg, North indian.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Hotel Milan expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Khatipura, Jaipur,.

8. What are the timings of this job?
Ans. Hotel Milan expects the candidate to work for the following hours: 11:00 am To 11:00 pm | Monday to Saturday.
Apply Now