Jobsiya Menu

Chef

Location: Mira Bhayandar, Maharashtra

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. Skills Needed : Veg, Continental, Chinese | North Indian, Fast Food, Restaurant Experience, Home Cook Experience

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Food Zone will provide a salary in the range of 16000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Food Zone expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Food Zone expects the candidate to have the following skills: Chinese, Continental, Fast food, Home cook experience, North indian, Restaurant experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Food zone , mira road..

8. What are the timings of this job?
Ans. Food Zone expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Apply Now