Jobsiya Menu

Chef For Juice| North Indian Snaks

Location: Tamilnadu, Tamilnadu

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

Making Fruit Juice, North Indian Dishes. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, Coffee-Tea-Juice, North Indian, Restaurant Experience

More info about this Chef For Juice, North Indian Snaks Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Daily fresh will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Daily fresh expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Daily fresh expects the candidate to have the following skills: Coffee-tea-juice, Fast food, North indian, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Daily fresh expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 44, pillayer Kovil street, Thirumaglam near VR Mall Chennai -40.

8. What are the timings of this job?
Ans. Daily fresh expects the candidate to work for the following hours: 08.30 am - 8.30 PM | Monday to Saturday
Apply Now