Jobsiya Menu

Cctv Technician

Location: Thane, Maharashtra

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

We Have Job Vacancy For Cctv Technician Having Educational And Qualification- Iti Minimum 12Th Pass And Basic Experience Knowledge Of-Cctv Camera Installations, Nvr- Dvr Configuration, Networking, Basic Knowledge Of Computerwe Will Pay Basic Salary+Incentive As Per Caliber+Travelling Expenses+Mediclaim (After 3 Months). More Than 2 Years Experience Compulsory. | CCTV

More info about this Cctv Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. H.S.System Solution will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. H.S.System Solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. H.S.System Solution expects the candidate to have the following skills: Cctv.

6. How much experience is required for this job?
Ans. H.S.System Solution expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Thane Maharashtra.

8. What are the timings of this job?
Ans. H.S.System Solution expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now