Jobsiya Menu

Car Alignment Technician

Location: , Rajasthan

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

Removing Alignment Problems In Cars. Removing Dents. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing

More info about this Car Alignment Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree Krishna Wheel Care will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree Krishna Wheel Care expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree Krishna Wheel Care expects the candidate to have the following skills: Car servicing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shree Krishna Wheel Care expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: RQ+J+CR3, Diggi Rd, Opp. Chordiya Petrol Pump, Printers Colony, Dada Gurudev Nagar, Sanganer, Jaipur, Rajasthan NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shree Krishna Wheel Care expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now