Jobsiya Menu

Buffing Operator

Location: Ahmedabad, Gujarat

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Vatva GIDC

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Operate Buffing Machinery And Oversee Production Processes To Ensure Quality Standards. Monitor Workflows And Address Technical Issues Promptly. Collaborate With Teams To Meet Production Targets And Timelines.

More info about Buffing Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MUKESH RAMESHBHAI KANDERA (GAYATRI ENTERPRISE) will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MUKESH RAMESHBHAI KANDERA (GAYATRI ENTERPRISE) expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MUKESH RAMESHBHAI KANDERA (GAYATRI ENTERPRISE) does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pushkar industrial hub, Vatva Gidc phase -1 , Ahmedabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. MUKESH RAMESHBHAI KANDERA (GAYATRI ENTERPRISE) expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now