Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Domestic, Inbound, International, Mutual Funds, Sales, Outbound | Marketing | Preferred Experience In : Real Estate | Languages : English, Hindi
More info about this Bpo Tele Calling Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jeewan Shree Arogya will provide a salary in the range of 6000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jeewan Shree Arogya expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jeewan Shree Arogya expects the candidate to have the following skills: Domestic, English, Hindi, Inbound, International, Marketing, Mutual funds, Outbound, Real estate, Sales.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Basant Vihar SBI ke Upar Naubasta Kanpur 271831.
8. What are the timings of this job?
Ans. Jeewan Shree Arogya expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more