Collection Of Current Duescall The Delinquent Customers.Collect Maximum Payment Online.Educate The Customers And Resolve The Customers Problem.Follow Up With The Customers With An Updated Data Report.All Details Have To Be Updated In The System.Desired Candidate Profile: Preferably Graduate Candidateif Hsc Passed (6+ Months Calling Exp.). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Domestic, Outbound | Languages : Gujarati, Tamil, Punjabi
More info about this Bpo Tele Calling Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Next-Gen Hr Solutions will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Next-Gen Hr Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Next-Gen Hr Solutions expects the candidate to have the following skills: Domestic, Gujarati, Outbound, Punjabi, Tamil.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Next-Gen Hr Solutions expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ghansoli, millenium business park.
8. What are the timings of this job?
Ans. Next-Gen Hr Solutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more