Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Sales | Languages : English, Hindi
More info about this Bpo Tele Calling Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Global Tour And Travels will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Global Tour And Travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Global Tour And Travels expects the candidate to have the following skills: English, Hindi Sales.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Lucknow Uttar Pradesh.
8. What are the timings of this job?
Ans. Global Tour And Travels expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more