Jobsiya Menu

Bpo Staff Hyderabad

Location: Telangana, Hyderabad

Category: BPO Jobs

Posted on: 2025/09/10

Studying The Details Of Each Offering And Remaining Abreast Of Updates To These Offerings.Obtaining And Updating Lists Of Individuals' Contact Details.Calling Active And Budding Clients To Encourage The Purchase Of Items.Addressing Clients' Uncertainties, Grievances, And Suggestions On Time.Noting Important Details. Type : Domestic | Languages : English, Telugu, Hindi

More info about this Bpo Staff Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. key lender will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. key lender expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. key lender expects the candidate to have the following skills: Domestic, English, Hindi, Telugu.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 4th floor, Aparna Astute, Shaikpet, Jubilee Hills, HYD-500081.

8. What are the timings of this job?

Ans. key lender expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now