Jobsiya Menu

Bpo Banking And Insurance

Location: Karnataka, Bengaluru

Category: BPO Jobs

Posted on: 2025/09/10

Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. Skills Needed : Computer | MS Power Point, MS Word, Billing Process

More info about this Bpo Banking And Insurance Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. CGES will provide a salary in the range of 18000 INR to 24000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. CGES expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. CGES expects the candidate to have the following skills: Billing process, Computer, Ms power point, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Electronic city and bommanhalli.

8. What are the timings of this job?
Ans. CGES expects the candidate to work for the following hours: 10.00am - 7.00pm | Monday to Saturday
Apply Now