Jobsiya Menu

Blinkit Delevery Boy

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Delivery Boy Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 33000 - Rs. 4+500 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Lajpat Marg

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Blinkit Grocery Delivery Boy Hiringurgent Requirement For Grocery Delivery Boy In Blinkit Part Time -Full Time Both Available And Weekly Earning And Incentive Joining Bonus Available Part Time 5 To 6 Hours Monthly Earing- 18,000 To 22,000 Full Time 8 To + Hours Monthly Earing- 33,000 To 43,00010,00,000 Life Insurance 1,00,000 Medical Insurance Weekly Payout In Monday Joining Bonus 6500Bike Compulsory. Should Have : Bike

More info about Blinkit Delevery Boy Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Unique Staffing Services will provide a salary in the range of 33000 INR to 43000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Unique Staffing Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Unique Staffing Services expects the candidate to have the following skills: Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Head office Banglore.

8. What are the timings of this job?
Ans. Unique Staffing Services expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
Apply Now