Jobsiya Menu

Blinkit +43+516507

Location: Patna, Bihar

Category: Delivery Boy Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 30000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Kankarbagh

Working Hours :
Flexible- Candidate Choice(PART/FULL/DAY/EVENING/NIGHT)

Additional Info
Urgent Requirement - Urgent Please Call- +43+516507 , Join Blinkit Same Day Free Joining , Part/Full Time/Day/Night Shift Availble, Insurance- Upto 10 Lakh , Joining Bonus-4000 Documents Required: Pan Card,Aadhar Card,Driving License ,Bike ,Smart Phone, Bag Fees To Be Submitted After The Job Confirmation Responsibilities :Food/ Grocery Deliveryjob. Should Have : Bike

More info about Blinkit +43+516507 Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Blinkit will provide a salary in the range of 30000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Blinkit expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Blinkit expects the candidate to have the following skills: Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: All Patna location.

8. What are the timings of this job?
Ans. Blinkit expects the candidate to work for the following hours: Flexible- Candidate Choice(PART/FULL/DAY/EVENING/NIGHT).
Apply Now