Jobsiya Menu

Back Office

Location: Ahmedabad, Gujarat

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 18000 - Rs. 27000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Santej

Working Hours :
+:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Basic Computer Work, Erp Entry. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer | Internet Surfing

More info about Back Office Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Letap Printpack will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Letap Printpack expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Letap Printpack expects the candidate to have the following skills: Computer, Internet surfing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Letap Printpack expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 30 PRIME INDUSTRIAL PARK, near VEER PLASTIC, Santej, Gujarat 380060.

8. What are the timings of this job?
Ans. Letap Printpack expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday.
Apply Now