Jobsiya Menu

Back Office

Location: Ahmedabad, Gujarat

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 11000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Navrangpura

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Handle Support Functions Like Data Entry, Record Management, And Report Preparation. Ensure Efficient Documentation And Maintain Workflow Accuracy. Assist Front-Line Teams By Managing Behind-The-Scenes Operations. Skills Needed : Email, Computer

More info about Back Office Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Krishna World Travels (Krishna World Travels) will provide a salary in the range of 11000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Krishna World Travels (Krishna World Travels) expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Krishna World Travels (Krishna World Travels) expects the candidate to have the following skills: Computer, Email.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 104 VEDANT 7 KALPANA COLONY OPP SAMRUDDHA DAIRY B/H MUNICIPLE MARKET NAVRANGPURA AHMEDABAD 38000+.

8. What are the timings of this job?
Ans. Krishna World Travels (Krishna World Travels) expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now