Jobsiya Menu

Back Office Executive

Location: Ahmedabad, Gujarat

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Santej

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Handle Support Functions Like Data Entry, Record Management, And Report Preparation. Ensure Efficient Documentation And Maintain Workflow Accuracy. Assist Front-Line Teams By Managing Behind-The-Scenes Operations. Basic Excel, MS Word, MS Power Point

More info about Back Office Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ikamate Hr India Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ikamate Hr India Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ikamate Hr India Private Limited expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Ms power point, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dantali, Ahmedabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ikamate Hr India Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now