Jobsiya Menu

Back Office Assistant

Location: Ahmedabad, Gujarat

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 18000 - Rs. 50000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Satellite

Working Hours :
10.00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Handle Support Functions Like Data Entry, Record Management, And Report Preparation. Ensure Efficient Documentation And Maintain Workflow Accuracy. Assist Front-Line Teams By Managing Behind-The-Scenes Operations. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer, Email | Basic Excel, 30 WPM Typing Speed, MS Word, Manage Operations, Internet Surfing

More info about Back Office Assistant Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Universal Aircon will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Universal Aircon expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Universal Aircon expects the candidate to have the following skills: 30 wpm typing speed, Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Manage operations, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Universal Aircon expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 207 titanium city centre, 100 ft road near satelite.

8. What are the timings of this job?
Ans. Universal Aircon expects the candidate to work for the following hours: 10.00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday.
Apply Now