Jobsiya Menu

Assistant Cook

Location: Mumbai, Maharashtra

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

Preparing Food, Safety And Sanitary Of Kitchen, Plating, Testing New Recipes. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | North Indian, Bakery, Fast Food, South Indian, Coffee-Tea-Juice, Home Cook Experience

More info about this Assistant Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ramakrishna multi services will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ramakrishna multi services expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ramakrishna multi services expects the candidate to have the following skills: Bakery, Coffee-tea-juice, Fast food, Home cook experience, North indian, South indian, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Ramakrishna multi services expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ghatkopar east.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ramakrishna multi services expects the candidate to work for the following hours: 8.00AM - 8.00PM | Monday to Saturday
Apply Now