Jobsiya Menu

Android Developer

Location: New Delhi, Delhi

Category: Android Developer Jobs

Posted on: 2025/09/10

Responsible For Building, Coding And Designing Android Apps, Fixing Bugs, Create User Friendly Application. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Android, PHP | BackEnd, Front End, Full Stack, IOS, Web, SQL, Java, Oracle

More info about this Android Developer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AS TECHNOWORLD will provide a salary in the range of 25000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AS TECHNOWORLD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AS TECHNOWORLD expects the candidate to have the following skills: Android, Backend, Front end, Full stack, Ios, Java, Oracle, Php, Sql, Web.

6. How much experience is required for this job?
Ans. AS TECHNOWORLD expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A-23,Unit-7,Sector-2,Noida-201301.

8. What are the timings of this job?
Ans. AS TECHNOWORLD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now