Jobsiya Menu

Aluminium Fabrication

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Remote Jobs

Posted on: 2025/09/10

Fabricators Typically Work In A Factory Or Workshop And Manufacture Aluminium Products Using Machines, Tools And Fabricating Methods. The Typical Duties And Responsibilities Of An Aluminium Fabricator May Include: Forging Aluminium With Other Metals To Form Alloys. Manufacturing Aluminium Products. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Aluminium Fabrication Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nishta Interiors will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nishta Interiors expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nishta Interiors does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Nishta Interiors expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Milstone, Bapu Nagar, Jaipur - 302020.

8. What are the timings of this job?
Ans. Nishta Interiors expects the candi
date to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now