Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food.Food And Accommodation Will Be Provide. Commi1, Commi2, Head Chef, Coffee
More info about this All-Rounder Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. CHC Cafe And Restro will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. CHC Cafe And Restro expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. CHC Cafe And Restro expects the candidate to have the following skills: Coffee, Commi1, Commi2, Head chef.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jaipur, near city park.
8. What are the timings of this job?
Ans. CHC Cafe And Restro expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more