Jobsiya Menu

All Rounder Cook

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Vaishali Nagar

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about All Rounder Cook Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Castle Cafe Restro will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Castle Cafe Restro expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Castle Cafe Restro does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. The Castle Cafe Restro expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C 326, Opposite Inox Cinema, Vaishali Nagar, Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. The Castle Cafe Restro expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now