Jobsiya Menu

All Rounder Cook

Location: New Delhi, Delhi

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

We Are Looking For A Chef To Join Our Team And Prepare Lip-Smacking Dishes For Our Customers. The Primary Responsibilities Include Studying Recipes. North Indian | Skills Needed : Chinese

More info about this All Rounder Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Chinese Food Plaza will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Chinese Food Plaza expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Chinese Food Plaza expects the candidate to have the following skills: Chinese, North indian.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Tilak Nagar, Delhi-110018.

8. What are the timings of this job?
Ans. Chinese Food Plaza expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now