Jobsiya Menu

Admin Executive

Location: Chennai, Tamil Nadu

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 72000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Thiruvanmiyur

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Travel Arrangement For Officials. Maintaining Petty Cash, Office Maintenance. Hospitality Arrangement For Training Participants. Maintaining Of Office Stocks Log Book. Bank Related Works. Ensuring Timely Amc Services. All Office Maintenance Related Works. Basic Excel, MS Word | Skills Needed : Email, Computer, Tally

More info about Admin Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vibrotech Trainers Consultants Pvt. Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vibrotech Trainers Consultants Pvt. Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vibrotech Trainers Consultants Pvt. Ltd expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Ms word, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Suraj Chaand Towers, Thiruvanmiyur, Chennai, Tamil Nadu 600041 (Near Jayanthi Bus Stop) ..

8. What are the timings of this job?
Ans. Vibrotech Trainers Consultants Pvt. Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now