Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 72000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Thiruvanmiyur
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Travel Arrangement For Officials. Maintaining Petty Cash, Office Maintenance. Hospitality Arrangement For Training Participants. Maintaining Of Office Stocks Log Book. Bank Related Works. Ensuring Timely Amc Services. All Office Maintenance Related Works. Basic Excel, MS Word | Skills Needed : Email, Computer, Tally
More info about Admin Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vibrotech Trainers Consultants Pvt. Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vibrotech Trainers Consultants Pvt. Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vibrotech Trainers Consultants Pvt. Ltd expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Ms word, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Suraj Chaand Towers, Thiruvanmiyur, Chennai, Tamil Nadu 600041 (Near Jayanthi Bus Stop) ..
8. What are the timings of this job?
Ans. Vibrotech Trainers Consultants Pvt. Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Read more