Jobsiya Menu

Admin Executive

Location: Chennai, Tamil Nadu

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Madipakkam

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Email, Computer

More info about Admin Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Igreentec Engg. India Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Igreentec Engg. India Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Igreentec Engg. India Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Computer, Email.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Igreentec Engg. India Pvt. Ltd. expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Burma Colony 2nd Main Rd, Burma Colony, Industrial Estate, Perungudi, Chennai, Tamil Nadu 631701.

8. What are the timings of this job?
Ans. Igreentec Engg. India Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now