Jobsiya Menu

Admin Executive | Receptionist

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: MIS Executive

Posted on: 2025/09/10

Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Admin Executive - Receptionist Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Somani Home Studio Pvt Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Somani Home Studio Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Somani Home Studio Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Somani Home Studio Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F-77 (A-1) Road No 5,VKI Area, Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Somani Home Studio Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now