Jobsiya Menu

Ac Technician

Location: Chakrapara, West Bengal

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products Mainly Our Work Would Be In The Market Like Shop. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC-HVAC

More info about this Ac Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. om sai ashirbaad will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. om sai ashirbaad expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. om sai ashirbaad expects the candidate to have the following skills: Ac-hvac.

6. How much experience is required for this job?
Ans. om sai ashirbaad expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 128 ghughupara bhattanagar liluah howrah 731233.

8. What are the timings of this job?
Ans. om sai ashirbaad expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now