Jobsiya Menu

Ac Technician

Location: Ahmedabad, Gujarat

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

Go To Customer Places And Install/Repair Air-Conditioner Its Accessories. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC

More info about this Ac Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. GreenAir HVAC Systems will provide a salary in the range of 10000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. GreenAir HVAC Systems expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. GreenAir HVAC Systems expects the candidate to have the following skills: Ac.

6. How much experience is required for this job?
Ans. GreenAir HVAC Systems expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop-17, Simandhar Status,Opp. Serenity Space, New Gota, Ahmedabad-382481.

8. What are the timings of this job?
Ans. GreenAir HVAC Systems expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
Apply Now