Jobsiya Menu

3D Graphic Designer

Location: Pune, Maharashtra

Category: Web / Graphic Design Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Hadapsar

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Designing And Creating 3D Designs, Posts For Advertising Pamphlet, Brochures, Logos, Website, Social Media Handling. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Photoshop, Corel Draw, Illustrator, Video Editing, Animation

More info about 3D Graphic Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dreams Creator will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dreams Creator expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dreams Creator expects the candidate to have the following skills: Animation, Corel draw, Illustrator, Photoshop, Video editing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Dreams Creator expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dreams Creator ofc , Manidarshan soc, Near Pravin Agency, Gondhalenagar, hadapsar..

8. What are the timings of this job?
Ans. Dreams Creator expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
Apply Now